gallery/house_2

 EU AGENCIJA ZA

TRANSPORT I SELIDBE

"NON STOP"

Nađite nas ili pišite, a možete i pozvati:

 

Selidbe i usluge: 069/365-00-24

Kamionski prevoz: 065/84-10-660

Kombi prevoz: 063/76-23-151

Pitanja I saveti: 063/76-24-400

 

Agencija za transport i selidbe "Non-Stop"  je osnovana 2005. godine sa ciljem da klijentima obezbedi najkvalitetniju uslugu organizovanja selidbi i transporta.

 

“00-24h” selidba! U želji da svojim klijentima omogući da ne odlažu obaveze i ne prekidaju svoje svakodnevne aktivnosti zbog selidbe, kompanija
Non-stop pruža mogućnost organizovanja selidbi i nakon radnog vremena klijenta, u dane vikenda ili noću.

 

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu, praćenjem svetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cenama kompanija je uspela da se nametne kao jedna od vodećih agencija u oblastima selidbi , transporta robe i sličnog.

 

U želji da izađemo u susret svim potrebama svojih klijenata proširili smo i paletu usluga, pa u svojoj ponudi imamo i usluge pakovanja, skladištenja, logistike, distribucije i špedicije.

Stručan tim, kvalitetni vozači, moderan vozni park i najviši kvalitet usluga temelj su našeg dosadašnjeg uspeha i stvaranje prepoznatljivog brenda.
Moto i osnovni cilj kompanije Non stop: Mi poslujemo profesionalno, kvalitetno, ekonomično i u skladu sa najvišim svetskim standardima.
 


Mi cenimo Vaše stvari! Kao vodeća kompanija za selidbe u regionu u mogućnosti smo da Vam ponudimo izuzetno efikasne i visoko profesionalne usluge selidbi i transporta.Transport Vaše imovine organizujemo vozilima specijalne namene i to tako da sigurnost bude na najvišem mogućem nivou.Pakovanjem selidbenih stvari (garderobe, posuđa, dokumentacije, kancelarijskog nameštaja i inventara i arhive) u kutije koje su napravljene od 5-oslojnog kartona i obavijanjem Vašeg nameštaja posebnim folijama dodatno ih štitimo od nastanka štete.

 

Mi čuvamo Vaše stvari! Kompanija NON STOP svojim klijentima nudi magacinski prostor. Vaše stvari biće profesionalno zapakovane, obeležene i čuvane u najboljim mogućim i redovno kontrolisanim uslovima.Specijalizovali smo se za skladištenje stvari koje zahtevaju specijalno rukovanje, redovne kontrole. Naša skladišta su u mogućnosti da prime individualne predmete, kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar. Stručnim pakovanjem omogućavamo da sve stvari koje Vam trenutno nisu potrebne, budu odložene u kutije oblepljene nalepnicama sa tačnim sadržajem unutar njih, tako da ih lako možete čuvati i sami.

 

Diskrecija! Naši radnici su u obavezi da Vam garantuju potpunu diskreciju bilo da ste kompaniji NON STOP poverili selidbu svog stambenog ili poslovnog prostora. Takođe, možete biti sigurni da će za Vaše poslovne aktivnosti, bilo da je u pitanju transport, distribucija, logistika ili skladištenje, znati samo kompanija NON STOP i Vi.

 

 

 

Kontakt:

Ime  
Email  
Poruka ili pitanje