gallery/house_2

 EU AGENCIJA ZA

TRANSPORT I SELIDBE

"NON STOP"

gallery/prenos3
gallery/prenos2

Lakši život

 

Pomoćićemo Vam da vaša selidba (bio to Beograd, Niš, Novi Sad, ili bilo koje drugo mesto u Srbiji) bude izvedena brzo i uz minimalan stres i angažman sa vaše strane!

Kada su u pitanju selidbe, Srbija ima jedan uočljiv problem – veliki broj ljudi van Beograda je često uskraćen za profesionalnu pomoć, jer većina agencija ne nudi mogućnost selidbe u svim gradovima Srbije.

Nakon više od deset godina iskustva u organizovanju selidbi u Srbiji, kako stambenog tako poslovnog prostora, firma Non-stop postala je jedina firma u Srbiji koja nudi uslugu selidbe u bilo kom gradu u zemlji.

Koje vrste lokalnih selidbi organizujemo?

 • Stanova, kuća, celih seoskih domaćinstava,
 • Poslovnih prostora, kancelarija.
 • Selidbe antikviteta i drugog vrednog nameštaja,
 • Selidbe kućnih ljubimaca i biljaka,

 

Praktični saveti

 

Vaše stvari ćemo zatim utovariti u transportna tapacirana vozila, prevesti i istovariti na Vašoj novoj adresi. Vaš nameštaj će montirati tim stručnjaka, a Vaše stvari biće raspoređene u novom prostoru po detaljnom planu koji smo unapred pripremili u skladu sa Vašim željama.

Ukoliko se nakon selidbe stambenog ili selidbe poslovnog prostora pokaže da imate nameštaj koji Vam trenutno nije potreban, ili Vam je potreban prostor gde ćete skloniti svoju arhivu, dokumentaciju ili vrednosti koje zahtevaju posebne uslove, na raspolaganju su Vam savremena skladišta.

 

Svim svojim klijentima smo na raspolaganju 00 – 24.

Svojim klijentima nudimo i organizaciju selidbi nakon radnog vremena, noću i vikendom.

 

Pametne ideje

 

 

 • Svaka selidba poslovnog prostora uključuje najpre nacrt aktivnosti na selidbi kako bismo iste uskladili sa vašim poslovnim obavezama i radnim vremenom firme. Nakon toga Vaše stvari preuzimamo na dogovorenoj adresi i vršimo utovar, transport i istovar u najkraćem mogućem roku iz bilo kog mesta ka bilo kojoj destinaciji.
 • Ukoliko se odlučite za selidbu po sistemu „ključ u ruke“ tim profesionalnih pakera prethodno demontira Vaš nameštaj i priprema ga za transport.
 • Nakon toga pakujemo sav kancelarijski materijal, dokumentaciju i arhivu u posebne zapečaćene kutije koje su obeležene etiketama na kojima je popisan sadržaj kutije.
 • Tim za selidbe nakon toga ubacuje Vaš kancelarijski nameštaj i opremu u tapacirano transportno vozilo ispred Vašeg objekta i prebacuje nameštaj na novoj adresi, gde će sve biti montirano i raspoređeno po unapred dogovorenom planu i skicama.
   

Koji su najčešći zahtevi prilikom selidbe?

 

 

 1. Pored osnovnih usluga utovara istovara i transporta, u vezi selidbi, korisnicima je najbitnija sigurnost i garancija da će selidba proteći u najboljem redu, brzo i efikasno, kako bi se svi što pre vratili svojim dnevnim obavezama.
 2. Kada je reč o vrednijim stvarima, električnim uređajima, a naročito nakitu, umetničkim delima i skupocenim instrumentima, zahteva se stoprocentna garancija da će stvari biti prenešene bez ikakvih oštećenja, koja bi eventualno mogla da umanje njihovu vrednost.
 3. Zato se zahteva dodatno osiguranje, skupa tehnika kojom će moći da se prati selidba, ali i pravna garancija da će selidba biti obavljena prema specifičnim zahtevima korisnika.
 4. Kao pravi profesionalci u poslu, mi nudimo to i još više. Nudimo Vam usluge selidbe u Vranju i okolini, 24 časa dnevno, 7 dana u sedmici, kako za poslovne, tako i za stambene prostore, automobile, hale, fabrička postrojenja i seoska domaćinstva.
 5. Obezbeđujemo najkraće rokove isporuke, najbezbedniji transport, ali i svu neophodnu dokumentaciju čak i za međunarodne selidbe u/iz Vranja do Grčke, Bugarske, Makedonije i drugih gradove Evrope i sveta.

O našem kvalitetu, efikasnosti i predanosti najbolje svedoči spisak klijenata sa kojima smo sarađivali kako u Vranju, tako i širom Srbije.

 

Selidbe Beograd, Čačak, Kragujevac, Novi sad, Smederevo, Paraćin, Niš, Leskovac, Salakovac, Kučevo, Bor...

 

 

 

 

 

 

 

 

Ideja

gallery/prenos4
gallery/prenos5